© Elazığ Günebakış Gazetesi

Elazığ İnşaat Fuarı Yoğun İlgiyle Sona Erdi

Elazığ İnşaat Fuarı Yoğun İlgiyle Sona Erdi

Elazığ Belediyesi öncülüğünde bu yıl ilk kez düzenlenen Elazığ İnşaat Malzemeleri, Mobilya, Emlak, İş Makineleri ve Yapı Teknolojileri Fuarı, dördüncü gününde tamamlandı.

Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen fuar, inşaat ve emlak sektöründeki firmaları, yatırımcıları ve vatandaşları bir araya getirdi. Fuar ile birlikte, Elazığ’ın inşaat ve emlak potansiyelinin ulusal ve uluslararası düzeyde tanıtılması, şehir ekonomisine katkı sağlanması ve bölgedeki ticaret hacminin artırılması hedeflendi.

Katılımcı firmalar, fuar süresince stantlarında ürün ve hizmetlerini sergileyerek sektördeki gelişmeleri paylaşma imkânı buldu. Ayrıca, yatırımcıların şehrin sunduğu fırsatları yakından tanımasına olanak sağlandı.

Elazığ Belediyesi’nin desteğiyle hayata geçirilen organizasyon, sektör temsilcilerinden ve vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Fuarın son gününde de ziyaretçiler, farklı alanlarda faaliyet gösteren firmaların stantlarını gezerek ürün ve hizmetler hakkında bilgi aldı.

İnşaat, mobilya, emlak ve yapı teknolojilerinde iş birliği fırsatlarını artırmayı amaçlayan fuarın, önümüzdeki yıllarda daha geniş katılımla geleneksel hale getirilmesi planlanıyor.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER