Hizmet-İş Sendikası’ndan Anneler Günü’ne Özel Program
GÜNDEMHizmet-İş Sendikası’ndan Anneler Günü’ne Özel Program
Hizmet-İş Sendikası Elazığ Şubesi, Anneler Günü’ne özel anlamlı bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Emekçi annelere ithafen düzenlenen kutlama programında kadın üyeler hem eğlendi hem de Anneler Günü’nün coşkusunu yaşadı.
Etkinliğe; AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, eşi Arzu Şerifoğulları, Hizmet-İş Sendikası Elazığ Şube Başkanı Gökhan Arpa, Öz Sağlık-İş Sendikası Elazığ Şube Başkanı İrfan Demirtaş ve çok sayıda kadın üye katıldı.
Programda konuşan AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, annelerin toplumun temel yapı taşı olduğunu vurgulayarak, “Bir annenin emeği, fedakârlığı tarifle ifade edilemez. Bugün burada, emekçi annelerimizin yanında olmak bizim için büyük bir onurdur” dedi.
Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları da konuşmasında, “Annelerimiz, hem ailelerimizin hem de toplumumuzun en güçlü yapı taşlarıdır” ifadelerini kullanarak, belediye olarak kadınlara yönelik gerçekleştirdikleri projelerden söz etti.
Hizmet-İş Sendikası Elazığ Şube Başkanı Gökhan Arpa ise konuşmasında, üyelerinin yalnızca çalışma hayatında değil sosyal yaşamlarında da yanlarında olduklarını belirterek, “Emekçi annelerimizin hayatın her alanında gösterdiği özveri takdire şayandır. Bugün burada sizlerle bir araya gelmek bizler için çok kıymetli” diye konuştu.
Etkinlikte söz alan Öz Sağlık-İş Sendikası Elazığ Şube Başkanı İrfan Demirtaş da kadınların hem iş hayatında hem de sosyal yaşamda daha fazla desteklenmesi gerektiğini vurguladı.
Program, müzik ve çeşitli eğlence etkinlikleriyle devam ederken, katılımcılar unutulmaz bir Anneler Günü geçirdi.
İlginizi Çekebilir