© Elazığ Günebakış Gazetesi

Sedat Gülmez’e TEÇ-SEN’de Önemli Görev

Sedat Gülmez’e TEÇ-SEN’de Önemli Görev

Ankara – Türkiye Eğitim Çalışanları Sendikası’nın (TEÇ-SEN) 6. Olağan Genel Kurulu, 12-13 Nisan 2025 tarihlerinde Ankara’daki Büyük Anadolu Otel’de gerçekleştirildi. İki gün süren genel kurulda, sendikanın yeni yönetim kadrosu belirlendi. Elazığ TEÇ-SEN eski İl Başkanı Sedat Gülmez, delegelerin oylarıyla Genel Başkan Yardımcılığı görevine seçildi.

ÜMİT DEMİREL YENİDEN GENEL BAŞKAN

Genel kurulda yapılan seçimde mevcut Genel Başkan Ümit Demirel, delegelerin güvenoyunu alarak bir kez daha genel başkanlığa seçildi. Genel kurulda ayrıca geçmiş dönemde yönetimde yer alan Adnan Akturan, Erol Kaçakoğlu ve Ali Güler’e sendikaya verdikleri emeklerden dolayı teşekkür edildi.

Yeni yönetim kurulunda Elazığlı Sedat Gülmez’in yanı sıra Ali Güler ve Halil Kutlar da Genel Başkan Yardımcısı olarak görev aldı. Gülmez'in genel merkez yönetimine seçilmesi, Elazığ eğitim camiası için de gurur kaynağı oldu.

TEÇ-SEN YENİ YÖNETİMİ ŞU İSİMLERDEN OLUŞTU:

Ümit Demirel – Genel Başkan S. Burçin Poyraz – Genel Başkanvekili İsmail Sıttvan – Genel Başkan Yardımcısı Ramazan Türkaslan – Genel Başkan Yardımcısı Sedat Gülmez – Genel Başkan Yardımcısı Ali Güler – Genel Başkan Yardımcısı Halil Kutlar – Genel Başkan Yardımcısı

Sedat Gülmez’in yeni görevinde Elazığ’ı temsil edecek olması, bölgedeki eğitim çalışanları arasında da memnuniyetle karşılandı.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER