SOLOTÜRK Ekibi, Elazığ’da 50. Yıl Kutlamalarını Coşturacak
GÜNDEMSOLOTÜRK Ekibi, Elazığ’da 50. Yıl Kutlamalarını Coşturacak
Fırat Üniversitesi’nin kuruluşunun 50. yıl dönümü kutlamaları kapsamında gerçekleştirilecek gösteri uçuşları programı öncesinde, SOLOTÜRK ekibi Elazığ’a geldi. Ekibin üyeleri, Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu’nu ziyaret etti.
08 Mayıs 2025 Perşembe günü saat 17:30’da gerçekleştirilecek gösteri uçuşları için Elazığ’da bulunan SOLOTÜRK ekibinin, Birinci Pilot Binbaşı Murat Bakıcı, İkinci Pilot Binbaşı M. Erhan Aydemir, Basın ve Halkla İlişkiler Subayı Üsteğmen Şükrü Alper Şen ile Basın ve Halkla İlişkiler Astsubayı Üstçavuş Muhammed Bölükbaşı, Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu’nu ziyaret etti.
Ziyarette, gösteri uçuşları hakkında bilgi veren SOLOTÜRK ekibi, aynı zamanda etkinliğin önemine değindi. Vali Hatipoğlu, SOLOTÜRK ekibine nazik ziyaretleri için teşekkür ederek, Elazığ’daki gösterinin başarıyla geçmesi temennisinde bulundu.
Fırat Üniversitesi’nin 50. Yıl dönümüne özel olarak düzenlenecek gösteri uçuşları, Elazığlılar tarafından büyük bir ilgiyle izlenmesi bekleniyor.
İlginizi Çekebilir