© Elazığ Günebakış Gazetesi

Vali Hatipoğlu, Keban’da Balık Üreticileriyle Bir Araya Geldi

Vali Hatipoğlu, Keban’da Balık Üreticileriyle Bir Araya Geldi

Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu, Keban ilçesinde faaliyet gösteren balık üretim tesislerine bir ziyaret gerçekleştirdi. Keban Barajı üzerinde kurulu olan üretim alanlarını yerinde inceleyen Vali Hatipoğlu, yürütülen çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Ziyaret sırasında üreticilerle bir araya gelen Vali Hatipoğlu, sektör temsilcilerinin sorun ve taleplerini dinleyerek çözüm önerileri üzerine değerlendirmelerde bulundu. Elazığ’ın su ürünleri üretiminde sahip olduğu potansiyele dikkat çeken Hatipoğlu, bu alandaki yatırımların bölge ekonomisine önemli katkılar sağladığını vurguladı.

Programa Keban Kaymakamı Furkan Atalık, Keban Belediye Başkanı Yücel Doğan ve İl Tarım ve Orman Müdürü Saadettin Taşkesen de katıldı. Heyet, baraj gölünde sürdürülebilir su ürünleri üretimiyle ilgili mevcut durum ve gelecek planlamaları üzerine istişarelerde bulundu.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER