Elazığ
27 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.45
  • EURO
    34.82
  • ALTIN
    2438.6
  • BIST
    9915.62
  • BTC
    62999.840$

AGD Öncülüğünde Vatandaşlar İsrail’i Kınamak İçin Toplandı

AGD Öncülüğünde Vatandaşlar İsrail’i Kınamak İçin Toplandı
AGD Öncülüğünde Vatandaşlar İsrail’i Kınamak İçin Toplandı

Anadolu Gençlik Derneği öncülüğünde Elâzığ’da faaliyet gösteren birçok sivil toplum örgütü ve vatandaşlar İsrail’in Gazze’de yaptığı saldırıları kınamak için bir araya geldi

7 Ekim tarihinden bu yana İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırıları sürerken Elazığ’da da Gazze için çeşitli programlar ve kampanyalar düzenlenmeye devam ediyor.

Bu kapsamda Anadolu Gençlik Derneği Öncülüğünde birçok STK, siyasi parti temsilcisi ve vatandaş İzzetpaşa Camisi avlusunda İsrail’i kınamak için bir araya geldi.

İzzetpaşa camisinde vatandaşlara seslenen Anadolu Gençli Derneği Elazığ Şube Başkanı Yemliha Akyıldız, İsrail’in Şifa Hastanesinde Müslüman kadınlara yönelik gerçekleştirdiği saldırıyı kınayarak tüm Müslümanları İsrail’e karşı birleşmeye davet etti. Akyıldız,  “160 günü aşkın bir süredir Gazze’de en acımasız soykırımlarından birini gerçekleştirilen Siyonist İsrail rejimi son günlerde dilimize getirmeye dahi haya ettiğimiz iğrenç saldırılara girişti. Bu bağlamda Gazze’de bulunan Şifa Hastanesi’ne yönelik akıl almaz bir saldırı başlatan işgalciler hastane içerisindeki çok sayıda kadına tecavüz etti. Yapmış oldukları son insan dışı saldırılarla zihniyetlerini bir kez daha ortaya koyan Siyonistler milli görüşçüleri Prof. Dr. Necmettin Erbakan hocamızın İsrail laftan anlamaz güçten anlar sözünün haklılığını bir kez daha gözler önüne serdi” dedi.

Akyıldız, Filistinlerin Gazze’de sadece kendi toprakları için değil aynı zamanda Türkiye’yi de içerisine alan Arz-ı Mevud planlarına karşı da savaştığını kaydetti. Akyıldız, “Bugün bizler çok iyi biliyoruz ki karşımızda bulunan İsrail adlı terör organizasyonun hedefi yalnızca Gazze, Kudüs ile sınırlı değildir. Bugün İsrail Gazze’de başarılı olduğu taktirde yarın ki hedefleri Arz-ı Mevud yani vadedilmiş toprakları olan Elazığ, Malatya, Tunceli, Bingöl, Diyarbakır, Adıyaman gibi güney ve Doğu Anadolu bölgesindeki bir çok şehrimiz olacak Allah muhafaza. Bundan dolayıdır ki Hamas ve El Kassam Tugayları sadece Filistin için değil Türkiye’miz için de savaşmaktadırlar” dedi.

Program Emekli İmam Mustafa Aslan tarafından Gazze’de hayatını kaybeden ve İsrail’e karşı mücadele eden Müslümanlar için edilen duanın ardından sona erdi.

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!