Elazığ
29 Nisan, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    32.48
  • EURO
    34.85
  • ALTIN
    2439.0
  • BIST
    10082.77
  • BTC
    62736.13$

AK Parti İl Teşkilatı Bayramlaşma Töreninde Bir Araya Geldi

AK Parti İl Teşkilatı Bayramlaşma Töreninde Bir Araya Geldi
AK Parti İl Teşkilatı Bayramlaşma Töreninde Bir Araya Geldi

AK Parti İl Teşkilatı ve Milletvekilleri, partilileri ile bayramın ikinci gününde bayramlaştı. Bayramlaşma programının gündem maddesi Gazze ve 31 Mart Yerel Seçimleriydi.

AK Parti İl Teşkilatı Bayramın ikinci gününde bayramlaşma programında bir araya geldi.

Bayramlaşma programına AK Parti MKYK Üyesi Genel Merkez Siyasi ve Hukuki İşler Başkan Yardımcısı Av. Ömer Serdar, AK Parti Milletvekilleri Prof. Dr. Erol Keleş, Ejder Açıkkapı, AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, AK Parti Genel Merkez Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı Hasan Murat Öz, İlçe ve Belde Belediye Başkanları, Kadın ve Gençlik Kolları, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, il genel ve belediye meclis üyeleri ile partililer katıldı.

Program kuranı kerim tilaveti ve ardından edilen dualarla başladı.

Seçim sonuçlarına değinen AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, parti olarak iddialı olduklarına dikkat çekerek; “Görüş mesafemiz hiç olmadığı kadar açıktır.” Dedi.

Başkan Yıldırım, “ Değil AK Parti, AKP’li bile olamayanlar bizlere partimize yazmaya çalıştıkları hesabı reçetelerini, milletin hasbi mesajlarında net bir şekilde ayırabiliriz, görebiliriz. Görüş mesafemiz hiç olmadığı kadar açıktır bunu herkes bilsin. Şahsımı hariç tutuyorum. Saygıdeğer İl Teşkilatımızın emeği ve gayreti dilimle ve kalbimle tasdik ediyorum. Dava arkadaşlarımın hukuklarını, ilimizdeki tüm muhataplarına da emanet ediyorum. İlimizde diğer siyasi parti teşkilatları çalışmalarını ve görünürlüklerini toplamı AK Parti Teşkilatlarının yarısına denk geliyorsa devamını tartışalım” dedi.

AK Parti Genel Merkez Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı Hasan Murat Öz, yerel seçimlerde milletin verdiği mesajı aldıklarını söyledi.

Murat Öz, “ Bizler bugün bu seçim sonucuyla milletimizin vermiş olduğu mesajı almışızdır. Milletimiz her zaman Başkanımın söylediği gibi 22 yıldır bize 17 tane seçim kazandırdı. Biz bugünde milletimizin vermiş olduğu mesajı alıyoruz çünkü sandık milletin en büyük tecil ettiği alandır ama şunları söylemek isterim, sözlerimin başında eser ve hizmet siyaseti dedim. Eser ve hizmet siyaseti denildiğinde akla gelecek olan buradaki AK Kadrolardır, sizlersinizdir, bizlerizdir. Çünkü bizler 22 yıllık siyasi tarihimiz boyunca her zaman bu millete hizmet etmeyi kendimize şiyan etmiş bir liderin temsilcileriyiz” dedi.

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, yerel seçimlerde istenilen sonuçların alınamadığını ifade ederek “Milletimize Parmak Sallamadık, sallatmayız da” dedi.

Milletvekili Açıkkapı, “2001 yılından bu yana 23 yıldır bu siyasi hareket içerisinde yer alan gayret eden her bir kardeşime şükranlarımı sunuyorum. Ahirete ittihat etmiş bütün Teşkilat mensubu kardeşlerimize de Allah’tan Rahmet diliyorum. Tabi 17 seçimden zaferle çıkan bir siyasi parti mensubu olarak son seçimde istediğimiz arzuladığımız bir sonucu alamadık. Ve bundan dolayı da Milletimize parmak sallamadık ve sallatmayız da. Milletimizin iradesi sandıklarda tecil etmiştir ve başımız gözümüz üstüne de kendi hatalarımızı eksiklerimizi gözden geçiririz ve Allah’ın izni ile de 4 yıl sonraki Genel Seçimlerde de milletimizin gönlünü hep birlikte kazanırız” dedi.

7 Ekim’den itibaren Gazze’de yaşanan drama ve soykırıma dikkat çeken

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, “Filistin’in Arkasındaki Duruşumuz Diktir” dedi.

Milletvekili Keleş, “Bizler Cumhurbaşkanımızın yoldaşları olarak Cumhurbaşkanımızın izninde Filistin’e elimizden gelen bütün yardımı yaptık, yapıyoruz bundan sonraki süreçte de yapacağız. Yaklaşık bu süre içerisinde 45 Bin ton insani yardımı biz Filistin’e ulaştırdık ve bundan sonra da ulaştırmaya devam edeceğiz. Havadan yapılan yardımlarla ilgili sıkıntıdan dolayı İsrail için ek önlemler aldık, ek önlemlerde almaya devam edeceğiz. Bizim Filistin’in arkasında duruşumuz diktir asla eğilmemiştir bundan sonra da eğilmeyecektir” dedi.

AK Parti MKYK Üyesi Genel Merkez Siyasi ve Hukuki İşler Başkan Yardımcısı Av. Ömer Serdar da, “Eğer öz bir eleştiri yapacaksak; Müslümanlar Adına Hüzünlü Bayram Yaşadığımız için Utanıyorum” dedi.

MKYK Üyesi Serdar, “Yeri geldi Afrika’daki insanlar için üzüldük, yeri geldi Orta Asya’daki insanlar için üzüldük, Filistin hep gündemimizde oldu, kanayan yaramız oldu. Doğu Türkistan oradaki soykırım hep gündemimizde oldu. O açıdan eğer bir öz eleştiri yapacaksak gerçekten ve gerecekten Dünya’da yaşayan tüm Müslümanlar adına hep hüzünlü Bayram yaşadığımız için utanıyorum. Bu kadar İslam Coğrafyası sıkıntı çekerken Müslümanların halkı Müslüman olan ülkelerin, halkı Müslüman olan ülkelerinin Liderlerinin bir araya gelmemesi bir dayanışma içerisinde olmaması asıl hüzün verici olması bu değil mi?” dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!