TBMM Zirai Don Olayını Araştırma Komisyonu, geçtiğimiz aylarda birçok ilde tarım alanlarını etkileyen don olayını mercek altına almaya devam ediyor.
Komisyon Üyesi Ejder Açıkkapı, Elazığ’da gerçekleştirilen toplantıda, saha çalışmalarının kapsamlı bir değerlendirmesini yaptıklarını belirtti.
“Aziz şehrimiz Elazığ başta olmak üzere birçok ilimizi etkileyen bu doğal afetin sonuçlarını yerinde inceledik. Saha bulgularımızı ve çözüm önerilerimizi masaya yatırdık,” diyen Açıkkapı, üreticilerin zararlarının telafisi ve tarımsal üretimin sürdürülebilirliği için çalışmaların kararlılıkla sürdürüldüğünü ifade etti.
Toplantı sonunda konuşan Açıkkapı,
“Rabbim, güzel şehrimizi ve ülkemizi her türlü afetten muhafaza eylesin,” diyerek duygularını dile getirdi.
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.