Elazığ MTTB'nin düzenlediği "Kariyer Buluşması programına Vali Numan Hatipoğlu konuk oldu. İpek Yolu Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinlikte, gençler kamu yönetimi ve kariyer planlaması hakkında önemli bilgiler edindi.
Program, Elazığ’a özgü “Hüseynik” türküsünün seslendirilmesiyle başladı. Samimi bir atmosferde gerçekleşen buluşma, soru-cevap formatında ilerledi.
"KENDİNİZİ GELİŞTİRMEK İÇİN HER DESTEĞİ DEĞERLENDİRİN"
Vali Numan Hatipoğlu, öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada, kişisel gelişimin önemine dikkat çekerek şunları söyledi:
“Üniversite öğrencilerine en önemli tavsiyem; kendilerini geliştirmeleri, yetiştirmeleri. Bu anlamda karşılarına çıkabilecek her türlü desteği fazlasıyla değerlendirmeliler. Sizlerle bir arada olmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum.”
Kariyerine küçük bir ilçede başladığını ifade eden Vali Hatipoğlu, ailesinin desteğinin hayatındaki yerini de vurguladı. Hatipoğlu, kamu görevinde bulunduğu süreç boyunca ailesinin varlığının ve desteğinin özellikle kırklı yaşlarından itibaren daha da derinden hissedildiğini dile getirdi.
Programda, 15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında neler hissettiği sorulan Vali Hatipoğlu, o gece yaşananların unutulamayacak bir tecrübe olduğunu söyledi.
Program, gençlerin sorularına verilen içten yanıtlar ve karşılıklı sohbetlerle sona erdi.
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.