Elazığ
16 Haziran, 2025, Pazartesi
  • DOLAR
    39.44
  • EURO
    45.68
  • ALTIN
    4336.7
  • BIST
    9.312
  • BTC
    106566.15$

Ercan Canpolat, Adalet Partisi Elazığ İl Başkanlığı'na Atandı

Ercan Canpolat, Adalet Partisi Elazığ İl Başkanlığı'na Atandı
Ercan Canpolat, Adalet Partisi Elazığ İl Başkanlığı'na Atandı

Adalet Partisi, Elazığ İl Başkanlığı'na Elazığlı iş insanı Ercan Canpolat'ı atadı. Daha önce Adalet Partisi İstanbul İl Başkanlığı görevini yürüten Canpolat, Elazığ siyasetine yönelik yeni projeler ve çalışmalarla dikkat çekeceğini belirtti.

Yatırımlarını Elazığ'a yapma kararı alan iş insanı, Adalet Partisi Genel Başkanlığı görevini de sürdürmektedir. Elazığ İl Başkanlığı'na atanarak mazbatasını alan Canpolat, göreve başladığını duyurdu.

Canpolat, uyuşturucu ile mücadelede önemli bir rol üstleneceğini vurgularken, Elazığ’ı adaletli bir şehir yapmak için çaba göstereceklerini söyledi. Ayrıca, Elazığ’da turizm, hayvancılık ve tarımda katkı sağlayacak projeler geliştireceklerini belirten Canpolat, "Elazığ'da istihdamı artıracak, sanayi ve üretimi geliştirecek çalışmalara imza atacağız. Hukukun üstünlüğünü her alanda savunacak, şehrin sorunlarının çözümü için adımlar atacağız" dedi.

Canpolat, Elazığ'da yaşanan iki büyük deprem sonrası şehrin ulusal kamuoyunda daha fazla ses getirmesi gerektiğine dikkat çekti. "Adalet mülkün temelidir" düsturu ile yola çıktığını belirten Canpolat, Elazığ ve Türkiye için çalışmaya kararlı olduğunu ifade etti.

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!