Elazığ
29 Nisan, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    32.53
  • EURO
    34.95
  • ALTIN
    2434.4
  • BIST
    9915.62
  • BTC
    62713.55$

Erol, Kapalı Çarşı Esnaflarını Ziyaret Etti

Erol, Kapalı Çarşı Esnaflarını Ziyaret Etti
Erol, Kapalı Çarşı Esnaflarını Ziyaret Etti

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, yerel seçim çalışmaları kapsamında CHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Av. Coşkun Çağlar Duran ile birlikte kapalı çarşı esnafları ve vatandaşlarla bir araya geldi

31 Mart Yerel Seçimlerine sayılı günler kala CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol seçim ziyaretlerini hız kesmeden sürdürüyor.

Erol, bu kapsamda CHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Av. Coşkun Çağlar Duran ve beraberindeki heyet ile birlikte Kapalı Çarşı Esnafları ve vatandaşlar ile bir araya geldi.

Kapalı Çarşı ziyaretlerinde esnaflara ve vatandaşlara seslenen Milletvekili Gürsel Erol, Sosyal Belediyecilik anlayışı ile Elazığ’ın sorunlarının tamamını çözeceklerini ifade etti. Erol, “Ben 7 yıldır milletvekili olarak sizi temsil ediyorum. Sokak sokak her sokaktayım ve insanlarımızın içinde sizlerin dertlerinizi, sorunlarınızı dinleyerek zaman geldi parlamentoda zaman geldi ulusal kanallarda gündeme getirdim gün geldi Sayın Cumhurbaşkanımızla görüştük, sorunun çözümü için katkı verdik ama bu belediye seçimlerinde sizden bir yetki istiyoruz. Eğer siz beni 2018’de seçmemiş olsaydınız CHP’li bir milletvekilinin bu şehirde bu kadar değişime katkı vereceğini, fakir fukaraya sahip çıkacağını, şehrin sorunlarını sahipleneceğini bilir miydiniz seçmediğiniz için bilmezdiniz. Bakın Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Mansur Yavaş her ay emeklilere sosyal yardım primi veriyor bizde Elazığ’da yapacağız. Elazığ’da açlık sınırının altında olan emeklilerimize, düşük maaşlı emeklilerimize Elazığ Belediyesi’nden 2 bin TL katkı vereceğiz. Yol yapmak, kaldırım yapmak, asfalt yapmak bunlar zaten belediyenin görevleri önemli olan insan odaklı, çevre duyarlı olan fakire fukaraya adil bir yönetim anlayışıyla belediyeyi yönetmek” dedi.

Erol, Elazığ’ı baştan aşağı değiştirmek için CHP’li büyükşehir belediyeleri ile kardeş belediye olacaklarını söyleyerek vatandaşlardan önümüzdeki beş yıl için Coşkun Çağlar Duran için emanet oy istediklerini kaydetti.  Erol, “Bize bir fırsat verin bize bir şans verin adil bir belediyeciliği, iyi bir belediyeciliği herkese eşit bir belediyecilik anlayışıyla belediyeyi ortak akılla yönetelim. Bizi bir deneyin fakirimiz için o belediyeyi herkesin belediyesi yapmak için bize bir fırsat verin yönetelim ki size katkı sunalım buraya hizmet getirelim yalana dolana artık bir son verin. Sizden emanet oy istiyoruz. Elazığ’da 1 dönem bize emanet oy verin deyin ki bu dönemde bu adamlara bir şans verelim bakalım bunlar ne yapacak. Eğer biz sizin güveninize layık olmazsak, bu belediyeyi adil yönetmezsek, Elazığ’da bir değişimi gerçekleştirmezsek, belediyeyi adil yönetmezsek vallahi ne beni ne de belediye başkanımızı sokaklarda bile yürütmeyin gördüğünüz yerde deyin ki Allah sizin belanızı versin sende onlar gibi yalancı çıktın bu kadar net.  Ama bize bir fırsat verin bir şans tanıyın ki kendimizi size kanıtlayalım” dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!