Elazığ
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.37
  • EURO
    34.98
  • ALTIN
    2325.7
  • BIST
    9079.97
  • BTC
    70878.42$

ETSO BAŞKANI ALAN, TOBB BAŞKANI HİSARCIKLIOĞLU İLE BİR ARAYA GELDİ


ETSO BAŞKANI ALAN, TOBB BAŞKANI HİSARCIKLIOĞLU İLE BİR ARAYA GELDİ
Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, Meclis Başkanı Sedat Karataş, Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyeleri ve Üst Kurul Delegelerinden oluşan heyet ile TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nu ziyaret etti.

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan Ziyaret sonrası değerlendirmelerde bulunarak ; “Bizim üyelerimize verdiğimiz sözler var. İnşallah 2022-2026 döneminde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği nezdinde, Genel Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu beyin himayelerinde inşallah ülkemize, ilimize güzel şeyler yapacağız. Bugün Sayın Genel Başkanımız ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyeleri değerli zamanlarını ayırdılar. Biz de Elazığ heyeti olarak meclisimiz, yönetim ve üst kurul delegeleri olarak kendisini ziyaret ettik. Ben odam ilim ve şahsım adına kendilerine teşekkür ediyorum. Güzel de müjdeler aldık. Bu bizi mutlu etti” ifadelerini kullandı.

 Rifat Hisarcıklıoğlu’nu yeniden başkan olarak görmek istediklerini söyleyen Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan  “İnşallah Genel Kurul’dan sonra güzel işler yapacağız diye düşünüyorum. Genel Kurul’da biz tekrar Rifat Hisarcıklıoğlu’nu Başkan olarak görmek istiyoruz. Biz de Genel Kurul Üyelerimiz ve Yönetim Kurulu Başkanı olarak Rifat Başkanımızı destekliyoruz. Biz Elazığ’a çok faydalı işler yaptığı kanısındayız. Elazığ’ın en büyük sorunlarından birisi 6’ıncı bölge teşvikleriydi. O zaman da Rifat Hisarcıklıoğlu Başkanımız bizim yanımızda elif gibi dik durdu. Bir şekilde bizim avukatlığımız yaptı. Şu an itibarıyla Elazığ 6’ıncı bölge teşviklerinden yararlanıyor. Biz bu konuyu Sayın Başkan’a arz ettiğimiz zaman Elazığ OSB’de 2 bin 500 kişi çalışırken Allah’a şükürler olsun Sayın Başkan’ın destekleriyle şu an bu rakamlar 20 bini buluyor. 2023 yılında bu 30 bini bulacak. Bu bile bizim için büyük bir sebeptir”dedi.

TOBB Genel Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu Elazığ Heyetini ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirtti.

  Hisarcıklıoğlu; “4 Yıl aradan sonra İdris Başkanımızla yeniden bir araya geldik. İdris Alan Başkanımız, ilinin çıkarlarını savunan, akılcı ve hızlı davranan örnek bir kişilik. Elazığ için kendisi büyük bir kazanım. Elazığ’ımızın bölgedeki önemi büyük. Geçmiş dönemde yaptığımız güzel işlerin yeni dönemimize de yansıyacağından eminim” ifadelerini kullandı.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!