Geçtiğimiz sezon TFF 3. Lig'de gösterdiği üstün performansla play-off yarı finaline kadar yükselen Çimentaş Elazığspor, büyük bir mücadele sergilemesine rağmen son virajda hayaline ulaşamamıştı. Ancak bu sezon daha güçlü, daha inançlı ve daha kararlı bir şekilde yola çıkan Bordo-Beyazlı ekip, yeni sezon hazırlıklarına tüm hızıyla başladı.
Haber: Emirhan Kamışlı
Takımın başında yine Fırat Gül olacak. Geçtiğimiz sezon ortaya koyduğu futbol ve mücadele ruhuyla takdir toplayan genç teknik adam, kulüple sözleşmesini yeniledi ve Elazığspor taraftarını heyecanlandıran açıklamalarda bulundu.
“Elazığ’a bir sözümüz var,” diyen Fırat Gül, duygusal ve kararlı mesajında şunları söyledi:
“Geçtiğimiz sezon bu şehir bir hayale inandı ve o hayalin etrafında kenetlendi. Ne yazık ki nasıl dışarıda bırakıldığımızı herkes gördü, herkes yaşadı. Bu şehir çok daha iyisini hak ediyor. Ben ve ekibim bunun bilincindeyiz. Elazığ’a bir sözümüz var: O KUPA BU ŞEHRE GELECEK! Bu yolda kimseden bir beklentimiz yok, sadece adalet istiyoruz. Mücadelemizi alın teriyle, yüreğimizle vereceğiz.”
Elazığspor’da yönetim, teknik heyet ve taraftar bir kez daha aynı hedefte birleşmiş durumda. Yeni sezonun şampiyonluk parolasıyla açılması, Elazığ’da futbola olan inancı ve coşkuyu yeniden zirveye taşıdı.
Sezon başı kamp programı, transfer çalışmaları ve yeni projelerle ilgili detayların da önümüzdeki günlerde kamuoyuyla paylaşılması bekleniyor.
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.