Kurban Bayramı’nda da görevleri başında olan güvenlik güçleri unutulmadı. İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Aktaş, Elazığ Valisi Dr. Numan Hatipoğlu, AK Parti Elazığ Milletvekilleri Prof. Dr. Erol Keleş ve Ejder Açıkkapı, Elazığ'daki kolluk kuvvetlerine bayram ziyareti gerçekleştirdi.
Heyet, ilk olarak Harput Jandarma Karakol Komutanlığını, ardından Çarşı Şehit Mehmet Ali Çakır Polis Merkezi Amirliğini ziyaret etti. Ziyaretlerde, bayram süresince vatandaşların huzuru ve güvenliği için görev yapan kolluk kuvvetlerinin bayramı kutlandı.
İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Aktaş, mesai mefhumu gözetmeden görev yapan tüm güvenlik personeline teşekkür ederek, özverili çalışmalarından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Heyet üyeleri, görevli personelle sohbet etti, çalışmalar hakkında bilgi aldı ve bayramlarını tebrik etti.
Ziyaretler sırasında güvenlik güçlerine hem moral hem de destek verilirken, vatandaşların güvenli bir bayram geçirmesi için görev başında olan tüm jandarma ve emniyet personeline başarılar dilendi.
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.