Elazığ
08 Temmuz, 2025, Salı
  • DOLAR
    40.02
  • EURO
    46.84
  • ALTIN
    4253.1
  • BIST
    10.032
  • BTC
    108727.30$

IFAD Toplantısının İlki Elazığ’da Gerçekleştirildi

IFAD Toplantısının İlki Elazığ’da Gerçekleştirildi
IFAD Toplantısının İlki Elazığ’da Gerçekleştirildi

Tarım Reformu Genel Müdürlüğü tarafından, Uluslararası Tarımsal Kalkınma Fonu (IFAD) kapsamında 2025-2030 yılları arasında Elazığ ve Malatya illerinde hayata geçirilecek olan Kırsal Kalkınma Projeleri için ilk eğitim toplantısı Elazığ Tarım İl Müdürlüğü toplantı salonunda yapıldı.

Toplantıda, tarım ve hayvancılık alanında yürütülecek projeler ile bu projelerin uygulanması için planlanan yol haritası değerlendirildi. Projelerle birlikte sürdürülebilir tarımın desteklenmesi, kırsal bölgelerin kalkınması, genç ve kadın girişimcilere fırsatlar sunulması, üretici gelirlerinin artırılması, kırsaldan göçün azaltılması ve tarımsal potansiyelin en üst düzeye çıkarılması hedefleniyor.

Eğitim toplantısına, Etüt ve Projeler Daire Başkanlığından Proje Koordinatörü Nejat Aydın, Elazığ İl Müdür Yardımcıları İsmail Gürbüz ve Vedat Ergün, Malatya İl Müdür Yardımcısı Okan Erkmen, şube müdürleri ve teknik personel katıldı. Toplantının, projelerin başarılı bir şekilde hayata geçirilmesine önemli katkı sağlayacağı ifade edildi.

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!