Elazığ
30 Nisan, 2024, Salı
  • DOLAR
    32.48
  • EURO
    34.90
  • ALTIN
    2439.3
  • BIST
    10082.77
  • BTC
    63154.69$

Milletvekili Açıkkapı: Seferlerin Mayıs Sonuna Ertelenmesi Uygun Görülmüştür

Milletvekili Açıkkapı: Seferlerin Mayıs Sonuna Ertelenmesi Uygun Görülmüştür
Milletvekili Açıkkapı: Seferlerin Mayıs Sonuna Ertelenmesi Uygun Görülmüştür

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, 17 Nisan’da başlaması planlanan fakat Mayıs sonuna ertelenen Turistik sefere ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu.

Açıkkapı, Elazığ ve bölge için büyük önem arz eden turistik seferlere hazırlık hususunda şehrin ve bölgenin tüm katmanlarıyla hareket etmesinin önemli olduğuna dikkat çekti.

Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı’nın şu ifadelere yer verdiği görüldü:

Cumhur İttifakı milletvekilleri ve Belediye Başkanımız ile birlikte TCDD nezdinde  girişimlerimizle 17 Nisan 2024 tarihinde başlaması ön görülen Turistik Tren Seferleri Mayıs ayı sonuna ertelenmiş, Kurtalan Turistik Tren Seferi ise planlandığı gibi devam edecektir.Tatvan-Ankara/ Ankara-Tatvan Turistik tren seferlerine özellikle seçim ortamına girilmesinden dolayı tren seferlerinin konaklayacağı diğer illerde daha verimli olunabilmesi için ileri bir tarih, muhtemelen Mayıs sonuna ertelenmiştir.

AÇIKKAPI: SEFERLERİN MAYIS SONUNA ERTELENMESİ UYGUN GÖRÜLMÜŞTÜR

Milletvekili Açıkkapı, "Siyaset Kurumunun şehrin ekonomik olarak faydalanmasına katkı, kültürel anlamda tanıtımına fayda sağlayacağına inandığımız bu iyi niyetli girişimine şehrimizin tüm katmanlarının, sivil toplum kuruluşlarıyla beraber maddi, manevi destek vermesi büyük önem arz etmektedir. 15.04.2024 tarihinde akşam saatlerinde iptal olabileceği yönündeki duyumdan sonra ilgili seferlerde lokomotif görevini üstlenecek olan Elazığ Belediye Başkanımız Sayın Şahin Şerifoğulları ile  yaptığımız görüşme akabinde, gerek Başkanımız ve gerek şahsımız TCDD Genel Müdürümüz ve Genel Müdür Yardımcılarımızla görüşme sağlamış, seferlerin bir mani keder olmazsa Mayıs sonuna ertelenmesi uygun görülmüştür" dedi.

 AÇIKKAPI: ARZUMUZ TRUSTİK SEFERLERİN ŞEHRİMİZİN VE BÖLGEMİZİN TRUZMİNE CAN SUYU OLMASIDIR

Milletvekili Açıkkapı, "Elazığ Kamuoyundan tüm katmanlarıyla istirhamımız özellikle ilk süreçlerde gerekli ilgi alaka ve desteğin şehrimizin hali vakti yerinde olan hemşehrilerimizle gösterilmesi önem arzetmektedir.  Ayrıca , “#WelcomeToElazığ” hashtaginde olduğu gibi Turistik tren seferlerinin ülke sathında yaygınlaşabilmesi için her bir hemşehrimizin , yazılı ve görsel basın yayın organlarımızın, konuyu sahiplenmesi önemlidir. Arzumuz Kars Turistik Treni gibi popüler seferlere benzer şekilde zaman içerisinde Tatvan Turistik Seferi ve Kurtalan Turistik seferlerinin de popülerliğinin artması,  aylar öncesinden rağbet edilerek biletlerin tükenmesi, şehrimizin ve bölgemizin turizmine can suyu olmasıdır. İlimizin bu önemli çalışmayı sahipleneceğine inancımız tamdır, tüm hemşehrilerimizi saygıyla selamlıyorum" ifadelerini kullandı.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!