Milletvekili Demirbağ, Vatandaşları ve Esnafları Dinledi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Milletvekili Demirbağ, Vatandaşları ve Esnafları Dinledi
Abone ol
Milletvekili Demirbağ, Vatandaşları ve Esnafları Dinledi

 AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, vatandaşlarla ve esnaflarla bir araya gelerek, onlardan gelen talepleri dinledi.

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Elazığ’daki temaslarına devam ediyor. Milletvekili Zülfü Demirbağ, ilk olarak vatandaşlarla buluştu. Vatandaşların taleplerini dinleyen Demirbağ, problemlerini giderilmesi amacıyla yetkili kurumlarla iletişime geçti. Milletvekili Zülfü Demirbağ daha sonra, esnafları ziyaret etti.

DEMİRBAĞ: TALEPLER KARŞISINDA GEREKLİ GİRİŞİMLERİMİZİ GERÇEKLEŞTİRİYORUZ

 İzzetpaşa Mahallesi’ndeki esnafların taleplerini dinleyen Milletvekili Demirbağ, “Elazığ’da olduğumuz zaman sürekli hemşehrilerimizle birlikteyiz. Hemşehrilerimizin, esnaflarımızın taleplerini dinliyoruz. Talepler karşısında gerekli girişimlerimizi gerçekleştiriyoruz” dedi.

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Milletvekili Erol, Konya’da da Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nun ArkasındaÖnceki Haber

Milletvekili Erol, Konya’da da Genel Baş...

Elazığspor - Amasyaspor Karşılaşması Sona ErdiSonraki Haber

Elazığspor - Amasyaspor Karşılaşması Son...

Yorum Yazın