Elazığ
18 Mayıs, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.20
  • EURO
    35.11
  • ALTIN
    2500.6
  • BIST
    10643.58
  • BTC
    67209.961$

Milletvekili Keleş, Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Milletvekili Keleş, Muhtarlarla Bir Araya Geldi
Milletvekili Keleş, Muhtarlarla Bir Araya Geldi

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Muhtarlar Dayanışma Derneği’ni ziyaret ederek, sorun ve talepleri dinledi. AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Muhtarlar Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti.

Derneğe üye muhtarlarla buluşan Milletvekili Keleş, onlardan gelen sorun ve talepleri dinledi. Dernek Başkanı ve Hicret Mahallesi Muhtarı Murat Gülbasan ziyarette yaptığı değerlendirmede, şehrin problemlerini çözüme kavuşturmak amacıyla birlikte hareket edilmesi gerektiğini kaydetti.

Başkan Gülbasan, “Sayın Vekilim öncelikle bizlere yapmış olduğunuz ziyaretlerden dolayı teşekkür ediyorum. Derneğimizi ziyaret ettiniz şeref verdiniz. Tabi aramızda bulunan muhtar arkadaşlarımızın çoğu yeni seçilen arkadaşlarımız. Sizler buraya davet etmemizin sebebi arkadaşlarımızın mahalle halkına vermiş olduğu bazı sözler var, hem onları size iletmek. Gerçekten son aylarda dikkat ettiğim kadarıyla halkımızla sürekli iç içe oluyorsunuz. Bu nedenden dolayı da ben size ayrıca teşekkür ediyorum. Biz muhtarlarımızla ve siz Sayın Vekillerimizle birlik ve beraberlik içerisinde bulunmamız lazım. Netice itibari ile muhtarlarımızla sizlerle şehre hizmet etmek için bu vatandaşlara söz verdik sizler de söz verdiniz. Bizlerde size yardımcı olabilmek amacıyla mahallelerimizde, köylerimizde acil olan sorunları sizlere iletip sizlerde biz çözüm bulursunuz inşallah” dedi.

Muhtarlara hitap eden Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş de, mahallelerin temsilcilerinin muhtarlar olduğunu söyledi.

Milletvekili Keleş, “Başarı bir ekip işidir. Buna inandım hayatım boyunca çünkü tek başınıza bir anlam ifade etmiyorsunuz. Sonuçta biz şuanda milletin vekiliyiz. Asil olan milletimizin kendisidir ve dolayısıyla milletinde bizden beklentileri var. Biz o beklentileri yerine getirmek zorundayız. Çünkü millet bizi seçti Elazığ’ımızı ve bizi Ankara’da en iyi şekilde temsil edin ve bizlere en iyi şekilde hizmeti yerine getirin. Bu açıdan baktığımızda da bu bir kişi ile sadece Vekillerle veya sadece muhtarlarla olabilecek bir iş değil. Tabi bu işin ana noktasında muhtarlarımız duruyor. Vatandaş her mahallenin, köylerin sorunları bazen bize de iletiliyor ama bizden daha fazla muhtarlarımıza iletiliyor. Muhtarlarımızda bunları kendi çabaları ile bir kısmını yerelde ilde çözüm noktaları için emek sarf ediyor” dedi.

Vatandaşla iç içe olmak gerektiğinin altını çizen Prof. Dr. Keleş, iletilen sıkıntıların çözüme kavuşturulması için gayret göstereceklerini kaydetti.

Milletvekili Keleş, “Birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmemiz lazım. Vatandaşın içinde olmak lazım bizim görevimiz çünkü. Bazı şeyleri göremiyoruz, duyamıyoruz, haberimiz olmuyor ama vatandaşın içerisine çıktığınız zaman sizlerde öyle bu sadece vekiller için değil muhtarlarımızda daima vatandaşın içerisinde olmalı. Vatandaşlarımız o an sıkıntılarını dile getiriyor siz yeni haberdar oluyorsunuz bu açıdan da devamlı saha da olmanın çok önemli olduğunu düşünüyorum” dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!