Elazığ
15 Mayıs, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    32.26
  • EURO
    34.95
  • ALTIN
    2446.2
  • BIST
    10173.42
  • BTC
    61903.61$

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’e, “73 Selamet Kuşağı Akıncıları’ndan” Destek!


Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’e, “73 Selamet Kuşağı Akıncıları’ndan” Destek!
73 Selamet Kuşağı Akıncıları STK’lar ile işbirliği yapmaya devam edeceğiz diyen Milli Eğitim Bakanı Bakanı Yusuf Tekin’i desteklediklerini açıkladılar

Geçtiğimiz günlerde TBMM Genel Kurulu’nda açıklama yapan Milli Eğitim Bakanı Bakanı Yusuf Tekin “sizin cemaat, tarikat dediğiniz, bizim STK dediğimiz yapılar ile protokol yapmaya devam edeceğiz. Çünkü onlar çocukların dağa çıkmasını engelliyor” sözleri üzerine Sanatçılar Girişimi platformu Bakan Yusuf Tekin’in sözlerini laikliğe aykırı bularak görevinden alınmasını istemişti.

73 Selamet Kuşağı Akıncıları yaptıkları açıklama ile MEB Bakanı Yusuf Tekin’e yönelik başlatılan linç girişimini reddettiklerini ve bakanın yanında olduklarını belirttiler.

73 Selamet Kuşağı Akıncıları açıklamasında; “Kendilerine sanatçı diyen, milletimizin değerlerine düşman olan bir grubun Milli Eğitim Bakanımıza karşı başlattığı linç girişimini reddediyor ve Bakanımızın yanında olduğumuzu ilan ediyoruz.

Milli Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf Tekin’in açıklamalarını çarpıtarak, “sizin cemaat, tarikat dediğiniz, bizim STK dediğimiz yapılarla protokol yapmaya devam edeceğiz. Çünkü onlar çocukların dağa çıkmasını engelliyor” sözlerini laikliğe aykırı bularak görevden alınmasını isteyen bir grup sanatçı bozuntusunun bildirisi esasen laikliğin arkasına sığınarak terör örgütünün yanında yer aldıklarının ilanıdır.

Açıklanan bildiriyi iki açıdan değerlendirmek mümkündür. Birincisi “sizin cemaat, tarikat dediğiniz, bizim STK dediğimiz” cümlesidir ki bu cümle, ülkemizde her alanda güzel faaliyetler yapan STK’lara, halkın değerlerine ve manevi yapımıza düşman olan bir grubun onları yıpratmak için tarikat veya cemaat gözüyle baktıklarını ifade etmektedir ki doğru bir tespittir.

İkincisi çocuklarımızın dağa çıkmasını, terör örgütüne katılmasını engelleyen STK’larla protokol yapmak en tabi bir faaliyet iken bunu laikliğe aykırı görerek Bakanımızın görevden alınması gerektiğini söyleyenler, milletimizin önem verdiği tarihi ve manevi değerlere düşman olan küçük bir azınlıktır ve bunlar, devlet düşmanı terör örgütünü devleti yaşatmak için gayret eden STK’lardan üstün görenlerdir.

Sanattan ve sanatçılıktan zerre nasibi olmayan bu grubun açıklamalarını kesinlikle reddediyor, Milli Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf Tekin’i destekliyoruz.” Denildi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!