İzmir’de düzenlenen Türkiye Kick Boks Şampiyonası, Elazığlı sporcuların büyük başarılarına sahne oldu. Farklı sıkletlerde mücadele eden sporcular, kazandıkları madalyalarla Elazığ’a gurur yaşattı.
67 kiloda ringe çıkan Yusuf Eren Yıldırım, üstün performansıyla Türkiye Şampiyonu olurken, 54 ve 60 kiloda mücadele eden Musa Kaya ise her iki kategoride de şampiyon olarak çifte zafer elde etti. 52 kilogram K-1 branşında yarışan Buse Özgür de Türkiye ikincisi olarak önemli bir başarıya imza attı.
DİSİPLİNLİ ÇALIŞMANIN SONUCU
Elde edilen bu başarılar, Elazığ’daki spor altyapısının ve genç yeteneklerin ne denli iyi yönlendirildiğinin somut bir göstergesi oldu. Sporcuların başarısı, antrenörlerinin özverili çalışmalarıyla birleşerek takdir topladı.
İL MÜDÜRÜ EREN’DEN TEBRİK MESAJI
Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren, şampiyona sonrası yaptığı açıklamada, “Türkiye Kick Boks Şampiyonası’nda ilimizi en iyi şekilde temsil eden ve Elazığ’a büyük bir gurur yaşatan sporcularımızı gönülden kutluyorum. Bu başarılar tesadüf değil; disiplinli çalışmanın, kararlılığın ve doğru antrenman programlarının bir sonucudur,” ifadelerini kullandı.
Eren ayrıca, sporcuların başarısında emeği geçen antrenörler İskender Arpacı, Eyyüphan Yıldırım, Zekiye Zelal Şengür ve Abdullah Alan’a teşekkür ederek, “Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak, sporcularımızın her zaman yanında olmaya, onları desteklemeye ve geleceğin şampiyonlarını yetiştirmeye devam edeceğiz,” dedi.
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.