Elazığ
05 Haziran, 2025, Perşembe
  • DOLAR
    39.32
  • EURO
    44.85
  • ALTIN
    4246.2
  • BIST
    9.475
  • BTC
    104717.84$

Türkiye Petrolleri 192 Personel Alacak

Türkiye Petrolleri 192 Personel Alacak
Türkiye Petrolleri 192 Personel Alacak

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO), artan üretim kapasitesi ve enerji projeleri doğrultusunda personel alımı yapacağını duyurdu. Şırnak ve Batman bölge müdürlüklerinde istihdam edilecek toplam 192 personel için başvurular, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden alınacak.

Şırnak Bölge Müdürlüğü'ne 107, Batman Bölge Müdürlüğü'ne ise 85 ön lisans mezunu personel alımı gerçekleştirilecek. Alımlar, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri doğrultusunda, KPSS puan türüne ve diğer belirlenen şartlara göre yapılacak.

Başvurular, 16 Aralık 2024 tarihine kadar Türkiye İş Kurumu'nun web sitesi (www.iskur.gov.tr) ve İŞKUR il/şube müdürlükleri aracılığıyla yapılabilecek. Alım şartları, İŞKUR üzerinden yayımlanacak ilanda duyurulacak.

Türkiye Petrolleri, Gabar Dağı'nda keşfettiği yüksek kaliteli petrol rezerviyle enerji arzı ve ekonomiye katkı sağlama hedefiyle personel istihdamını artırmaya devam ediyor.

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!