Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu ve eşi Dr. Ayfer Hatipoğlu, Anneler Günü dolayısıyla Gazi Huzurevi’ni ziyaret ederek huzurevi sakinlerine anlamlı bir sürpriz yaptı.
Ziyaret kapsamında huzurevinde kalan annelere çiçek takdim eden Hatipoğlu çifti, yaşlı bireylerle yakından ilgilendi, sohbet etti ve Anneler Günü’nü kutladı. Samimi anların yaşandığı ziyarette, duygusal anlar da dikkat çekti.
Vali Numan Hatipoğlu, anneliğin yüce ve kutsal bir makam olduğunu vurgulayarak, “Yıllarını sevgiyle ailesine ve topluma adamış tüm fedakâr annelerimizin ellerinden öpüyor, şükranlarımı sunuyorum. Onların hayat tecrübeleri ve sevgisi, toplumumuzun en değerli hazinesidir” dedi.
Dr. Ayfer Hatipoğlu ise huzurevinde kalan kadınlarla tek tek ilgilenerek onların Anneler Günü’nü kutladı, sağlık ve huzur temennilerinde bulundu.
Ziyaret, huzurevi sakinlerinin memnuniyeti ve Hatipoğlu çiftine teşekkürleriyle sona erdi.
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.