Elazığ
29 Nisan, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    32.48
  • EURO
    34.85
  • ALTIN
    2439.0
  • BIST
    10082.77
  • BTC
    62736.13$

Yeniden Refah Partisi’nde Bayramlaşma Töreni Gerçekleşti

Yeniden Refah Partisi’nde Bayramlaşma Töreni Gerçekleşti
Yeniden Refah Partisi’nde Bayramlaşma Töreni Gerçekleşti

Yeniden Refah Partisi bayramlaşma töreni bayramın 2. Günü gerçekleşti. 2. Günde partilileri ve teşkilatı ile bir araya gelen YRP Elazığ İl Yönetimi parti binasına gelen hemşehrileri ile bayramlaştı.

Yeniden Refah Partisi bayramlaşma töreni bayramın 2. Günü gerçekleşti.

2. günde partilileri ve teşkilatı ile bir araya gelen YRP Elazığ İl yönetimi parti binasına gelen hemşehrileri ile bayramlaştı.

Programa YRP Elazığ İl Başkanı Ömer Ateş, YRP Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, MKYK Üyesi Mehmet Tan, İlçe ve Belde Belediye Başkanları, il genel ve belediye meclis üyeleri,  Merkez ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, Kadın ve Gençlik kolları ile partililer katıldı.

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Ömer Ateş, Elazığ’da yoğun bir seçim süreci geçirdiklerini ifade ederek buruk bir bayram geçirdiklerini söyledi. 

Bayramlaşma töreninde konuşan YRP Elazığ İl Başkanı Ömer Ateş, “Ramazan Bayramı’nın Türkiye’ye hayırlar getirmesini temenni ederek, Yerel Seçimlerde güzel bir başarı göstermenin mutluluğunu yaşadıklarını” belirtti.

Başkan Ateş, “Gazze’de yaşanan zulümlerden dolayı buruk bir bayram yaşadıklarını söyleyerek dünya üzerindeki Müslümanlara yapılan zulmün son bulmasını istediklerini söyledi.

31 Mart yerel seçimlerinde YRP ‘den Belediye Başkan Adayı olan Faruk Septioğlu dünyanın her yerinde Müslümanlara karşı yapılan bir zulüm var diyerek, Elazığ’da YRP çatısı altında seçimi kazanları tebrik etti, kazanmayanlar için ise onlar daha kaybetmedi yeni başladı açıklamasında bulundu

YRP Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, Ramazan Bayramı’nın tüm İslam alemine hayırlar getirmesi temennisinde bulunarak, Gazze’de yapılan zulmün en kısa sürede son bulması gerektiğini” belirtti.

Septioğlu, başarılı bir seçim dönemi gerçekleştirdiklerini söyleyerek, Yeniden Refah Partisi olarak diğer seçimlere çok daha güçlü bir şekilde gireceklerini” söyledi.

Yeniden Refah Partisi MKYK Üyesi Mehmet Tan, Biz milli görüş davasıyla yeni bir başlangıç başlattık.

Yeniden Refah Partisi MKYK Üyesi Mehmet Tan, Ramazan Bayramının hayırlar getirmesinin temenni ederek, seçim döneminde gayretle çalışan tüm parti mensuplarına teşekkür ettiğini” söyledi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!