Elazığ
11 Temmuz, 2025, Cuma
  • DOLAR
    40.17
  • EURO
    47.04
  • ALTIN
    4307.2
  • BIST
    10.331
  • BTC
    118353.17$

Demet Akalın’dan Elazığ Gastronomi Festivali’ne Gönülden Destek


Demet Akalın’dan Elazığ Gastronomi Festivali’ne Gönülden Destek
Demet Akalın’dan Elazığ Gastronomi Festivali’ne Gönülden Destek

Bu yıl 22-24 Ağustos tarihleri arasında 7’ncisi düzenlenecek olan Elazığ Gastronomi Festivali, birbirinden özel etkinliklerin yanı sıra ünlü isimleri de ağırlamaya hazırlanıyor.

Festivalde sahne alacak olan ünlü sanatçı Demet Akalın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla festivale büyük destek verdi.

10 milyonu aşkın takipçisi bulunan Instagram hesabından festivalin tanıtım videosunu paylaşan Akalın, milyonlarca kişiye ulaşarak takipçilerini Elazığ’a davet etti. Sanatçının paylaşımı, kısa sürede yoğun ilgi görerek festivalin tanıtımına önemli katkı sağladı.

Elazığ Lokantacılar ve Tatlıcılar Odası Başkanı Zülfü Tarhan, bu anlamlı destek için Demet Akalın’a teşekkür ederek şu ifadeleri kullandı:

“Demet Hanım’ın yaptığı bu paylaşım, şehrimizin ve festivalimizin tanıtımı açısından çok kıymetli. Elazığ mutfağının ve kültürünün daha geniş kitlelere ulaşmasına katkı sunduğu için kendisine gönülden teşekkür ediyoruz. Bu yıl da çok güzel bir organizasyonla halkımızın karşısında olacağız. Elazığ adına elinize sağlık Demet Hanım.”

Festival kapsamında, yöresel yemek stantları, söyleşiler, konserler ve çeşitli etkinliklerle Elazığ mutfağı ve kültürü Türkiye’nin dört bir yanından gelen ziyaretçilere tanıtılacak.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!