Elazığ
27 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.45
  • EURO
    34.82
  • ALTIN
    2438.6
  • BIST
    9915.62
  • BTC
    62979.407$

Organize Çete Lideri ve Müridleri... 

01 Mart 2024, Cuma 11:47


Merhabâ.Sevgili okurlarım nasılsınız? 
Geçen hafta yazımda sizlerle bir hikâye paylaşacağımı belirtmiştim. Dilerseniz hemen hikâyemize geçelim. 
Bir zamanlar Elazığ ilinde vaktiyle durumu kötü dağlarda hayvan yetiştirmeye kendi imkanlarıyla peynir yapmaya çalışan bir aile varmış. Ailenin büyük çocuklarından hadil üniversiteden matematik bölümünü terk edip lise mezunu olma uğruna kendisini ticarete adayıp etrafındaki insanları kullanarak nasıl bir yerlere gelebilirim gibi pekte iyi niyetli olmayan düşünceler içerisine girmiştir. 
Tabi bizim hadil bey hayvancılık yapmış biri olarak ticarete de anladığı hayvan yemi ve arpa satarak başlamış gayet mantıklı bir tercihte bulunmuştur. Gel zaman git zaman kısa sürede servetine servet katan bizim hadil bey hayatının hiç bir zamanına kadar siyasete girmemiş fakat kendisini siyaset üstü görmüş bir kişiliğe de bürümüştür.
Hadil bey o kadar işleri yoluna koymuş ki şirket hesabına gelen paralara ve çeklere fatura kesmemek ve servetine servet katmak için devletten çaldıklarıyla servetine servet katarken diğerleri yani hesabına para attırdıklarıda sadece kendilerini kullandırmış ve bu suça ortak olmuştur. 
Yani organize çete olduklarından haberleri olmayan bu gariban insanlar hadil beyin bilerek veya bilmeyerek suç ortağı olmuşlardır. Fakat bir insan kendisini ait olmayan parayı veya çeki neden almak isterki. Sonra yine paranın sahibine verecekken? 
Haaaa. Banka puanı yükselecek ya ondan. Kredi çekip bi vurgunda ordan yapacaklar ya. Tühhh. Şimdi aklıma geldi. 
Neyse devam edelim... 
Şimdi bu örgütte Çekleri gardırop muroo ve yumurtacı tuncoya veren hadil bingöl siverek ve Malatya'dan çoğunlukla gelen mangırlarıda bülbül burhan, sümbül musto,gül sıtkı gibi lakaplarıyla adeta özleşen arkadaşların hesabına attırmakla kalmamış mangırları indire gandi yapmak için daha neler neler planlamıştır. 
Şimdi bu hadil bey. Dürüst namuslu ve ahlâklı bir tüccarmı ? 
Diğer yandan il görmeyi çok sever hadil bey. Sanal post tefeciliği yapıp fatura keser. Ardından sayısını bilmediğim boş senetler derken aslında sadece sanal post tefeciliği değil sanırım normal tefecilikte yapmaktadır. 
Bu ara ideoloji olarak uyulmadığı hatta geçen genel seçimlerde bunların çoğu çakkal hiç sevmiyorum dediği partiden devletten çaldığı paranın gücüyle belediye meclis üyesi olmuş. Genel seçimde açıktan açığa yasemin açık hanım efendiye destek verip oy toplayıp sonunda umduğu menfaati bulamayınca neden fikir değiştirip ideolojik bir partinin içine girme çabasına girmiştir anlamıyorum. 
Bakın sevgili okurlar. Ben ülkü ocaklarında fatih murat taşkın başkenken üniversite de bedel ödemiş sonra oğuzhan demir başkanım il başkanıyken rıdvan kaya başkanımla merkez ilçe yönetiminde görev almış hiç bir şahsi menfaat göz etmemiş hiç bir şahsi bir şey partisinden istememiş bir arkadaş bir kardeşinizim. Ve benim hizmet verdiğim bu partiye gönül verdiğim bu partide böyle isimlerin olması beni ziyadesiyle üzmüş ve hayal kırıklığına uğratmıştır. Tabiki hadil bey kendi iradesiyle belediye meclis üyesi adayı olabilir. Ama bu partinin adı kesinlikle ve kesinlikle Milliyetçi Hareket partisi değildir. Olmamalıdır. Olmayacaktır. 
Benim partimde mevcut yönetimin ve partimin paraya ihtiyacı yoktur. Hele hele kirli parayla hiç işi yoktur. 
Son olarak belirteyim bundan sonra konuyla alakalı süreci haberleri takip ederek göreceksiniz. Şahsım milletim adına gereken yerlere gerekli bilgileri vermiş hiç bir şekilde kimliğini gizlemek ten utanmamış müracaatlarını yapmıştır. 
Utanması gereken bizler değil 85 milyon vatandaşın hakkını gasp ederek bu halkı temsil etmeye çalışan zihniyettir. 
Hepinizi Allah'a emanet ediyorum. 
Kalın sağlıcakla...

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.