Elazığ
08 Mayıs, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    32.26
  • EURO
    34.71
  • ALTIN
    2402.1
  • BIST
    10260.66
  • BTC
    62718.51$

AK PARTİ ELAZIĞ’DA KENDİNİ ATEŞE ATTI…

10 Nisan 2023, Pazartesi 14:05

Öncelikle Günebakış gazetemizin yazılarıma yer vereceğinden ötürü sevgili ağabeyim Erhan Bey’e ve gazetemizde görev alan çalışma arkadaşlarıma teşekkürlerimi bildirerek yazıma başlamak istiyorum. .  Bağımsız ve tam anlamıyla hür olan bir yayın kuruluşunda yazılarımın olması beni ve değerlerimi ziyadesiyle memnun etti.

Herkesin bildiği gibi seçim süreci başlamış durumda. Aday adaylık sürecinden bu yana partililer yoğun bir tempo tutarak çalışmalarını sürdürüyorlar. Elâzığ Ak Parti teşkilatı memleketimde sadece genel merkezden adayları belli etti. Milletin sesine kulak vermeyip tam tersine milletin sesine kulaklarını kapatan Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan değil, kurmuş olduğu partinin içerisinde adeta kök bağlamış, yaşları iyice ilerlemiş, kendilerini güncellemeyi unutmuş ortak akıllar.

Geçmiş dönemde Elâzığ’da belediye başkanı olan, bu görevi yüzüne gözüne bulaştıran Mücahit Bey bu dönemde listedeki adaylara kaybettirecek. Mustafa Ataş ve Numan kurtulmuş Elâzığ’ı ne kadar biliyor ne kadar tanıyor. Hayır, anlamadığım bizim listede 3 numaralı aday kim, bilen tanıyan aday adaylık süresince adını duyan var mı? Siz kimsiniz ya? Resmen dalga geçiyorsunuz bu milletle bu milletin değerleriyle.

Sayın Erdoğan kimler kimlerle beraber dedikten sonra sanırım kendi teşkilatı içerisindeki kriptoları makam ve mevkiicileri kendi davasını bilmeyen makam kovalayanları ya görmemiş ya da görmemezlikten gelmiş.

Bakın buradan iddia ediyorum geçen dönem dört vekil götüren AKP  bu dönem üçüncü kişiyi de zora sokmuştur. Aslında memleketimizde bu dönem partililer değil bağımsız adaylar sonuca etki edecek bir oluşum sağlamıştır. Listelerdeki basiretsizliği her dönem yüzüne gözüne bulaştıran ak parti yöneticileri Elâzığ’ı çantada keklik gibi görmeleri artık bu milletin canını fazlasıyla sıkmıştır.

Sayın Erdoğan’a tavsiyem partisinin içerisindeki dalkavukları bir an önce tasfiye edip milletinin görmek istedikleri adayları göstermek olacaktır. Yoksa AKP Elâzığ’da gün geçtikçe mum gibi eriyecek sonu hüsranla biten bir hikâye olarak anılarda kalacaktır.

Kalın sağlıcakla…

 

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.