Elazığ
30 Nisan, 2024, Salı
  • DOLAR
    32.40
  • EURO
    34.80
  • ALTIN
    2430.8
  • BIST
    10082.77
  • BTC
    63717.06$

Mev­cut it­ti­fak­la­ra mec­bur de­ği­liz....

26 Şubat 2023, Pazar 13:26

De­ğer­li okur­la­rım,
Se­çim­ler yak­la­şır­ken ha­zi­ne yar­dı­mı alan par­ti­le­rin genel baş­kan­la­rı seçim ça­lış­ma­la­rı­nı dev­le­tin tüm im­kân­la­rı­nı da kul­la­na­rak yü­rü­tü­yor­lar. Ta­şı­ma diye tabir edi­len ka­la­ba­lık­la­rı mey­dan mey­dan do­laş­tı­rı­yor­lar. Hatta bu mi­ting­le­re para verme va­adiy­le ta­şı­nan­la­rın söz ve­ri­len pa­ra­la­rı ala­ma­dık­la­rı me­saj­la­rı­nı sos­yal med­ya­da sık sık gö­rü­yo­ruz.
Dev­let adamı ol­ma­yı ba­şa­ra­ma­yan­la­rın sı­kın­tı­la­rı­nı ya­şa­dı­ğı­mız gibi bir de ha­zi­ne yar­dı­mı adı al­tın­da bu mil­le­tin pa­ra­la­rı­nı na­sıl­da çar­çur et­tik­le­ri­ne ne yazık ki şahit olu­yo­ruz… Çünkü dev­let adamı ol­sa­lar ül­ke­nin ge­le­ce­ği, ge­lecek ne­sil­le­ri dü­şü­ne­rek po­li­ti­ka ya­par­lar diye dü­şü­nü­yo­rum. Oy­sa­ki kendi ge­le­cek­le­ri dı­şın­da bir dü­şün­ce­ye sahip ol­ma­yan bir yö­ne­tim şek­liy­le sa­de­ce se­çi­mi ka­zan­mak için lüks ve şa­ta­fat­la­rı­nı sür­dü­re­bil­mek için po­li­ti­ka­lar üret­tik­le­ri çok açık. Ve da­ha­sı mu­ha­le­fe­tin ik­ti­da­rın yan­lış­la­rı­na ses­siz kal­ma­sı ve doğru olanı uy­gu­la­mak­tan aciz ol­ma­sı­na söy­le­yecek söz bu­la­mı­yo­rum. Çünkü on­lar­da bu ha­zi­ne yar­dı­mın­dan fay­da­la­nı­yor­lar… Al bi­ri­ni vur di­ğe­ri­ne…
Dev­let ve mil­le­tin der­di­ni dert et­me­yen, Dev­le­ti değil ken­di­le­ri ve yan­daş­la­rı­nı ön­ce­le­yen bir an­la­yı­şın tem­sil­ci­le­rin­den fayda bek­len­mez tabii. Fakat ne yazık ki gö­rü­nen tüm bu ger­çek­le­re rağ­men halen mil­le­ti­mi­zin bir bö­lü­mü hala bun­la­rın ya­nın­da yer alı­yor. Ben buna çok üzü­lü­yo­rum. Ben yap­tım oldu an­la­yı­şı ye­ri­ne bi­lim­sel an­la­yış çer­çe­ve­sin­de doğru ça­lış­ma­lar ya­pa­cak bilgi ve bi­ri­ki­me sahip in­san­la­rın ülke yö­ne­ti­mi­ne gel­me­si­ni is­te­mek her va­tan­da­şın gö­re­vi ol­ma­lı bence… Hem va­tan­da­şı hem de ül­ke­mi­zi güçlü hale ge­ti­recek yö­ne­tim­le­re ve yö­ne­ti­ci­le­re ih­ti­ya­cı­mız var.
Mev­cut it­ti­fak­la­ra mec­bur de­ği­liz diye dü­şü­nü­yo­rum…
Sağ­lı­cak­la kalın….

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.