Elazığ
30 Nisan, 2024, Salı
  • DOLAR
    32.42
  • EURO
    34.80
  • ALTIN
    2429.3
  • BIST
    10082.77
  • BTC
    63811.03$

Seçilecek Kişi Halkın Cumhurbaşkanı Olmalı

12 Mart 2023, Pazar 17:15

Değerli Okurlarım

 

Bu gün sizlere, seçim arifesine girdiğimiz bu günlerde seçimlerle ilgili görüşlerimi aktarmak istiyorum. Ama öncesinde, Cumhuriyet’imizin ikinci yüzyılına girdiğimiz bu dönemde, artık milletimizin sağ seçmen ya da sol seçmen olarak ayrılmasını anlamsız bulduğumu söylemeden geçemeyeceğim.

 

Seçimlerde güven çok önemli bence. Siyasetçilerin işi sorun üretmek olmamalı, ,çözüm üretmek olmalıdır bence. Siyasetçiler bu süreçte milletimizin güvenini zedelemekten kaçınmalıdır her şeyden önce. Millet yeni bir çıkış yolu ararken siyasetçilerin yapmış oldukları anlamsız hamleler milletimizin de siyasete olan güveninin zarar görmesine neden oluyor.

 

Cumhurbaşkanı adayı kim olursa olsun öncelikle ülkemizin ve milletimizin menfaatleri doğrultusunda hareket etmeliyiz. Cumhurbaşkanı adayları ülkemizin menfaatlerini koruyacak adaylar olmalı öncelikle. Bu yüzden de çıkacak tüm Cumhurbaşkanı adaylarına aynı mesafede olduğumu söylemeliyim. Ancak o gün geldiğinde adayları enine boyuna değerlendirip ne yapmam gerektiğine o zaman karar vereceğim.

 

Seçilecek kişinin halkın Cumhurbaşkanı olması gerektiğine inananlardan biri olarak partili Cumhurbaşkanı istemediğimi de söylemek istiyorum. Cumhurbaşkanı adayı mutlaka adaylığını açıkladıktan sonra parti rozetini çıkartıp kendi seçmeninin değil Türkiye’nin Cumhurbaşkanı olmalı diye düşünüyorum. İstiyorum ki; seçilecek kişi ülkenin sadece yüzde 51’ini değil yüzde 100’ünü kucaklayabilsin. Sadece kendi parti seçmenini değil milletinin menfaatini düşünen Cumhurbaşkanı olsun. Bilmiyorum; yanlış mı düşünüyorum sizce?

 

Sağlıcakla kalın…

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.