Elazığ
09 Mayıs, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.30
  • EURO
    34.93
  • ALTIN
    2397.4
  • BIST
    10247.75
  • BTC
    61220.05$

SEÇİM ZAMANI MİLLETİ AKLINA GETİRENLER BAKIN NE DİYECEĞİM…

03 Mayıs 2023, Çarşamba 17:47

 

Askerler terhisine yakın gün saymaya başlarlar. Vekil adayları ise seçime sayılı günler kala. Muhalefet vekili; Sayın Erol geçmiş dönemlerde esip, esip gürledi her ne kadar yağmasa bile sesini duyduk, sesimizi kendi imkânlarınca duyurmaya çalıştı. Hükümet vekillerinin vasıfsız kalmalarından ötürü fırsatı değerlendirdi.

Ama takip ettiğim araştırdığım ve memleketimi çok iyi bildiğimden dolayı bu dönem için aynı şeyleri söyleyemem. Rakipleri artık tarihinin en beceriksiz vekilleri değil, gayet donanımlı, başarılı işler yapmış gerek bürokrat gerek iş insanları olarak kendi alanlarında bu şehire imza atmış kişiler.

Fakat…

Ak partinin genel merkezindeki çete sanırım reisi yanıltarak Elâzığ’a faydası olmayanları listeye koyarak adeta Elâzığ’da millete resmen meydan okumaya kalkmışlar. Belediyedeki başarısızlığını bu seferde vekil olarak tamamlamak isteyen arkadaş milletin yanına ne vasıfla ve hangi yüzle gidecek inanın merak ediyorum. Acaba gidebiliyor mu?

Bilemiyorum…

Ordu evi kavşağından tutun, istasyon caddesindeki rezillikler bitmemiş ve Elazığspora bağış adı altında imarları yükselterek yapılan vurgundan buharlaşan paraların hesabı sorulmamış bir kişiyi neden listeye sokarsınız arkadaşım neden?

Elazığ sizin babanızın çiftliğimi?

Evet okurlar. Seçiminizi yaparken size verilen değeri gözünüzden geçirmeniz gerekiyor sanırım. Reise oy verene saygım sonsuzdur. Her kesin hür iradesi olacak bu seçimlerin bu şehre kazançlar sağlayacağını düşünerek tahminimi sizlerle paylaşmak istiyorum.

Hükümet partisi olarak mücahit efendinin yüzünden ki ejder beyde kendini sağlama aldırmış iki tane vekil götüreceğini düşünüyorum.

Sayın Işıkver gidebilir. Temennimde gitmesi olur.

Birde Elâzığ’a, Elazığlıya yatırım yapmış gönül bir ablamız var. Zaten seçimlerde bu ablamızı hesaba katmayanlar var. Sonu benzemesin ama sanırım ikinci ağar olarak güzel bir oy alacak. Gönlümde kendisinin gitmesi yönünde.

Geri kalan oyların Erol veya Hdp arasında olacağını düşünüyorum.

Ben hak edenin, hakkı tutanın Elâzığ’a çivi çakmak maksadında olanların seçilmesini dileyerek sizlere iyi okumalar diliyorum.

 

 

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.